Camera bevoegdheid

Waarom mag alleen de tandeminstructeur een camera meenemen tijdens de sprong?

Het is heel simpel. In de springwereld zijn er een aantal regels waar wij ons aan moeten houden. 1 van die regels is: om te mogen springen met een camera dien je in het bezit te zijn van een B-brevet en minimaal 200 formatiesprongen te hebben. Kort gezegd betekend dit dat je een ervaren springer moet zijn om te mogen springen met een camera.

Onze instructeurs zijn zo ervaren dat ze met een passagier mogen springen en dit tegelijkertijd vast mogen leggen met een camera die op hun hand bevestigd is. Dit zodat jij de mooiste plaatjes en een afgemonteerd filmpje van deze unieke ervaring mee naar huis kan nemen en met iedereen kan delen.

Kies voor het media pakket

Voor de meeste mensen die bij ons komen is het vaak de eerste keer dat ze gaan springen. Dit is natuurlijk super tof want je eerste sprong maak je maar 1 keer! Ons advies daarbij is om het dan maar gelijk helemaal goed te doen.

De eerste stap is al in de goede richting gezet door naar Ameland te komen. Top!

De tweede stap in de goede richting is om gebruik te maken van de mogelijkheid om deze unieke ervaring op beeld vast te leggen. Dit doet de instructeur voor je zodat jij je helemaal kan focussen op alle nieuwe indrukken die je te verwerken krijgt door deze unieke ervaring. Dus ook al zou er de mogelijkheid zijn dat je je eigen sprong mag filmen heb je hier simpelweg de tijd niet voor.

De derde stap is om te genieten van deze ervaring en dat genieten gebeurd al op het moment dat je de boot op stapt in Holwerd. Wat is het leven toch simpel!

Of het de moeite waard is om de sprong van je leven op beeld vast te laten leggen; absoluut!

GESLOTEN VOOR DE REST VAN HET SEIZOEN

Vanwege de Corona crisis hebben we helaas moeten besluiten ons Paracentrum op Ameland voor de rest van het seizoen 2020 gesloten te houden om dan in 2021 op volledige sterkte terug te kunnen komen.

VOOR IEDEREEN DIE EEN BOEKING HEEFT GEMAAKT:

  • Je kunt de boeking laten staan en de sprong volgend jaar komen maken 
  • Je kunt je sprong op Texel of in Zeeland maken
  • Je kunt de waarde van je sprong omzetten in een rondvlucht van Tessel Air

Omboeken
Je kunt per e-mail (info@skydive-ameland.nl) contact met ons opnemen als je een sprong wilt omboeken naar Texel, Zeeland of Tessel Air.

Volgend jaar springen boven Ameland
Als je de sprong wilt laten staan: vanaf oktober is de planning voor het volgende jaar gereed om om-boekingen in te plannen. Vanaf 1 oktober kun je daarvoor contact met ons opnemen. Je sprong blijft een extra jaar geldig en zal dus niet verlopen.

EEN BERICHT VAN DAPHNE EN DANNY

Tot slot een bericht van onze centrum manager Danny en zijn vrouw Daphne:

Lieve spring vrienden,

Sinds 2012 hebben we een waanzinnig spring locatie weten op te bouwen op het mooie Ameland.

Helaas begon ons springseizoen met de uitbraak van het covid virus en konden we niet opstarten. Nu enkele maanden verder zijn er een aantal plekken in Nederland waar er met een C-208 (groot vliegtuig) zachtjes aan wat sprongen kunnen en mogen worden gemaakt.

Jammer genoeg hebben wij een klein vliegtuigje waarmee we niet kunnen voldoen aan de strenge eisen van het RIVM. Wij, het team van skydive Ameland, hebben de zware beslissing moeten nemen om de rest van het seizoen 2020 gesloten te blijven.

Dat heeft als gevolg dat we met heel veel pijn en verdriet hebben besloten om ook De Boogie en De Jump-inn te cancelen.

Hopelijk zien we jullie allemaal in goede gezondheid in 2021!

Namens het gehele skydive Ameland Team bedankt.
 

Danny & Daphne