Camera bevoegdheid

Waarom mag alleen de tandeminstructeur een camera meenemen tijdens de sprong?

Het is heel simpel. In de springwereld zijn er een aantal regels waar wij ons aan moeten houden. 1 van die regels is: om te mogen springen met een camera dien je in het bezit te zijn van een B-brevet en minimaal 200 formatiesprongen te hebben. Kort gezegd betekent dit dat je een ervaren springer moet zijn om te mogen springen met een camera.

Onze instructeurs zijn zo ervaren dat ze met een passagier mogen springen en dit tegelijkertijd vast mogen leggen met een camera die op hun hand bevestigd is. Dit zodat jij de mooiste plaatjes en een afgemonteerd filmpje van deze unieke ervaring mee naar huis kan nemen en met iedereen kan delen.

Kies voor het media pakket

Voor de meeste mensen die bij ons komen is het vaak de eerste keer dat ze gaan springen. Dit is natuurlijk super tof want je eerste sprong maak je maar 1 keer! Ons advies daarbij is om het dan maar gelijk helemaal goed te doen.

De eerste stap is al in de goede richting gezet door naar Ameland te komen. Top!

De tweede stap in de goede richting is om gebruik te maken van de mogelijkheid om deze unieke ervaring op beeld vast te leggen. Dit doet de instructeur voor je zodat jij je helemaal kan focussen op alle nieuwe indrukken die je te verwerken krijgt . Dus ook al zou er de mogelijkheid zijn dat je je eigen sprong mag filmen heb je hier simpelweg de tijd niet voor.

De derde stap is om te genieten van deze ervaring en dat genieten gebeurd al op het moment dat je de boot op stapt in Holwerd. Wat is het leven toch simpel!

Of het de moeite waard is om de sprong van je leven op beeld vast te laten leggen; absoluut!